Bouwproductie & – prognosecijfers update februari 2022

Sharing is caring!

In deze video geeft Guido van Beek, Senior Marktanalist, een korte weergave van de meest recente bouwproductie- & prognosecijfers van februari 2022 en benoemt een aantal bijzonderheden.

Met de updates van BouwKennis blijf jij helemaal bij! Zo geven we de bouwproductie- en prognosecijfers voor de korte termijn weer via het BouwKennis abonnement in de vorm van de Managementsamenvatting die je maandelijks ontvangt. In dit zelfde abonnement ontvang je een keer per kwartaal een uitgebreidere analyse in de Visiedocumenten. Deze documentatie richt zowel op de woningnieuwbouw als op de utiliteitsnieuwbouw. Een keer per jaar delen we ook onze visie op de stand van zaken op het gebied van renovatie.

Een meer uitgebreide rapportage over bouwproductie op de korte termijn vind je in het rapport Bouwproductie in detail- De korte termijn. Het onderzoek wordt in het vroege najaar opgeleverd, zo ben jij op tijd met het gebruik voor bij het maken van je (business)plannen.

Wil je meer focussen op de lange termijn, dan is de rapportage Bouwproductie in detail- De lange termijn uitermate goed voor jou geschikt. Vooral als je bezig bent met het maken van (strategische) plannen voor het komende jaar of jaren. Dan biedt dit rapport de juiste prognoses en analyses voor een periode tot 2030.

Wil je meer weten wat BouwKennis voor jou kan betekenen op het gebied van prognoses? Neem dan contact met ons op via het bijgaand formulier of bel ons op 010-206 69 96.

[formidable id=308 title=true description=true]

Sharing is caring!

© BouwKennis.   |  Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner