Home » Hoe perfectioneer ik mijn marketingstrategie?

Hoe perfectioneer ik mijn marketingstrategie?

[col size=”2/3″]Social media buttons on on the modern keyboardNog nooit was het marketingvak zo’n grote uitdaging als nu. Het is vaak roeien met de riemen die je hebt, omdat het marketingbudget veelal onder druk staat. Digitale innovaties veranderen het vak de laatste jaren sterk. De wereld wordt elke dag transparanter en klanten vinden je in plaats van dat je zendt en zoeken een dialoog. In die dialoog moet je antwoorden hebben op de vraagstukken die jouw klant bezighouden, maar welke zijn dat? 

Nieuwe media bieden je tal van nieuwe mogelijkheden. Maar je hebt wel te maken met een relatief traditionele doelgroep waarvoor geldt dat bijvoorbeeld vakbladen nog altijd een belangrijk middel zijn om potentiële klanten te bereiken. Wellicht oogt een uitgebreide social media strategie interessant, maar wat als je doelgroep uiteindelijk het liefst op een beurs met je praat? Een uitgekiende crossmediale mix is uiteindelijk het meest effectief.

Elke euro van het marketingbudget kan maar een keer worden uitgegeven. Zeker nu is het essentieel dat je die euro’s op de juiste manier inzet. Hoe ga je jouw stakeholders op het juiste moment triggeren, met de juiste boodschap via het juiste kanaal?

BouwKennis helpt je hierbij. Wij verschaffen inzicht in essentiële trends voor je strategische marketing en helpen je bij de verdere uitrol. Bovendien weten wij met welke vraagstukken jouw doelgroep worstelt en helpen je hier op in te springen.

Daarnaast houden we trends en hypes op marketinggebied continu in de gaten en scheiden we het kaf hierbij van het koren. Mobile marketing, crowdfunding, thought leadership en content marketing zijn slechts enkele van de vele nieuwe marketingmethoden die BouwKennis de afgelopen jaren uitgebreid in kaart bracht. Hierbij geven we stevige praktijkgerichte handvatten zodat je meteen aan de slag kan.

Benieuwd hoe BouwKennis je kan helpen om maximaal te profiteren van een snel veranderend marketinglandschap? Onze specialisten gaan de dialoog graag met je aan. Laat je gegevens achter in het formulier of neem zelf contact met ons op via 010-2066996 of info@bouwkennis.nl.[/col][col size=”1/3″]Selecteer een geldig formulier[/col]

[col size=”2/3″]

Lees gratis in ons kenniscentrum

[/col]

[col size=”1/6″]

Artikel grijs

Rapport
Crowdfunding

[/col][col size=”1/6″]

Mobile marketing infographic

 Mobile Marketing

[/col][col size=”1/6″]

Whitepaper BKJNL webinar

Whitepaper trends
in de bouwsector

[/col][col size=”1/6″]

Artikel groen

Rapport Duurzame
Beslissers

[/col][col size=”1/3″] [/col]