Hoogste klanttevredenheid voor Solarlux en Saint Gobain Glass Solutions

Sharing is caring!

Rotterdam – 16 januari 2020. Fabrikanten en handelaren zijn voor de continuïteit van hun organisatie afhankelijk van tevreden klanten. De vraag is dan ook hoe hun klanten bestaande uit aannemers en architecten in 2019 hun dienstverlening beoordeelden. De Marketing Score Card Klanttevredenheid Ruwbouw, het jaarlijks terugkerende klanttevredenheidsonderzoek van BouwKennis, geeft antwoord op deze vraag.

Het onderzoek richt zich op 12 punten van klanttevredenheid en geeft het inzicht in de loyaliteit van klanten op bedrijfsniveau. Daarmee krijg je niet alleen een goed beeld van de huidige stand van zaken van jouw bedrijf, maar ook van dat van de concurrent. Daarnaast weet je op welke punten je nog kan verbeteren.

Uit het klanttevredenheidsonderzoek 2019 blijkt dat de bedrijven Solarlux onder architecten en Saint Gobain Glass Solutions onder aannemers de hoogste score behalen. Saint Gobain Glass Solutions scoort hoog in betrouwbaarheid en professionaliteit. Solarlux scoort met name goed op de punten innovativiteit, advies vertegenwoordiger, nakomen afspraken en service. Dit bedrijf zien we bij de aannemers terugkomen op plaats 4 in de top 5 2019.  In 2018 zien we dat bij zowel de architecten als de aannemers er een hoge klanttevredenheid was bij bedrijven in metselsteen. Deze productgroep zien we in 2019 in de top 5 niet meer terug, er is dan een grotere diversiteit in productgroepen.

Top 5 Klanttevredenheid architecten over ruwbouw met productgroep 2018 – 2019

Top 5 Klanttevredenheid aannemers over ruwbouw met productgroep 2018 – 2019

Bron: BouwKennis/USP Marketing Consultancy, 2019

Sharing is caring!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© BouwKennis.   |  Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner