Home » Maak kennis met BouwKennis

Maak kennis met BouwKennis

Wil je graag op de hoogte zijn van de meeste relevante informatie uit de bouw-, vastgoed- en/of installatiebranche? Bij BouwKennis voeren we onderzoeken uit waarmee we onze klanten voorzien van de belangrijkste data zodat zij de beste strategische keuzes kunnen maken.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan het BouwKennis Proefpakket aan en probeer het abonnement 4 maanden vrijblijvend uit.

Het proefpakket bestaat uit producten en diensten uit het BouwKennis Basis België abonnement t.w.v. € 2.750 p.jr. waarmee beleidsmakers in de bouw het hele jaar door structureel op de hoogte blijven van de meest relevante zaken voor de invulling van beleidsplannen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ook voor jou van grote meerwaarde kan zijn. Daarom willen wij jou als potentiële klant de ervaring geven van een BouwKennis abonnement, zodat je kunt zien wat onze kennis over de gehele bouwkolom voor jou kan betekenen. Op deze manier kun je volledig vrijblijvend een oordeel vellen of een abonnement een interessante optie voor jou is. Na de proefperiode hebben we contact met je op en horen we graag jouw ervaring!

Een BouwKennis Proefpakket bestaat uit:

  • Onbeperkt toegang tot BouwKennisData
  • Maandelijks de Managementsamenvatting
  • Ieder kwartaal de nieuwe visiedocumenten ( prognoses) voor zowel de woningbouw als utiliteitsbouw
  • Ieder kwartaal het magazine BouwKennis KwartaalVisie
  • De mogelijkheid om vragen te stellen aan onze data-analisten
  • Uitnodiging voor de BouwKennis BusinessClub

Heb jij interesse in een proefpakket? Vul dan het formulier in en we nemen z.s.m contact met je op!

* N.a.v  jouw aanvraag nemen we contact met je op en bekijken we samen of het proefpakket aansluit bij jouw wensen en behoeften.