Over BouwKennis

Hoe wij jou helpen bij het nemen van

betere beslissingen

Header-visual_Teamwork
Vergaderen

ERVAREN

Waarom BouwKennis?

Klanten weten ons al ruim 20 jaar te vinden voor antwoorden op grote strategische vraagstukken. Wat ons aantrekkelijk maakt? Onze gedegen, goed onderbouwde analyses, het snel kunnen opschakelen bij klantvragen en daarnaast zijn we ook heel ‘gewoon’. Geen poeha, sterallures of fratsen. Jij bent op zoek naar een betrouwbare en professionele partner die toegankelijk is en jou kan ontzorgen. Of dit nu gaat over het doormeten van jouw bedrijf qua marketingkeuzes of als je wil weten wat voor impact de huidige wet- en regelgeving heeft op jouw bedrijf – wij hebben altijd wel een antwoord voor je.

BouwKennis bestaat uit een doortastende, enthousiaste club mensen die een sterk onderbouwd verhaal bieden als kennisexperts binnen de totale bouwkolom. Met een stevig portfolio aan unieke producten, helpen wij bedrijven met het maken van slimmere keuzes op strategisch niveau. Klinkt dit wollig? Daar houden we niet van. We sturen aan op feiten, cijfers, die verrijkt worden door een accurate contextschets.

Onze aanpak

Data uit alle relevante externe bronnen hebben wij reeds voor je verzameld en gestructureerd in ons datawarehouse. Dit vertalen we voor jou naar direct toepasbare kennis, door het te verrijken met eigen onderzoek en te voorzien van visie en duiding op de markt. Onze marktanalisten kennen de markt en de ontwikkelingen door en door. Zij maken voor jou de vertaalslag vanuit de data, zodat jij direct inzicht hebt in jouw markt om je strategie op te bepalen.

Vanuit data, visie en inzichten bieden we graag hulp bij het vertalen van jouw strategie naar pakkende content en communicatie. Onze contentmarketeers kennen de bouw- en installatiekolom als geen ander en zijn graag jouw contentcollega op afstand.

people-2569234_640

FEITEN & CIJFERS

20+

Jaar ervaring

20

Gedreven medewerkers

4

Nationaliteiten

110%

Inzet en motivatie!

© BouwKennis.   |  Alle rechten voorbehouden

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner