Home » Directie

Directie

[col size=”2/3″]

Als directielid ben je verantwoordelijk voor de gehele organisatie. Hierbij is het van belang om een helikopterview te hebben. Daarnaast moet je op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op de markt. Een tijdrovende klus, omdat niet alle beslissingen genomen kunnen worden met alleen je onderbuikgevoel. BouwKennis helpt je hierbij.

Weet wat er speelt

De bouwsector verandert voortdurend. Toch wordt er van je verwacht dat je kennis van de markt up-to-date is. Voor het nemen van korte termijn beslissingen spelen recente economische- en bouwcijfers een belangrijke rol. Maar je moet ook rekening houden met ontwikkelingen die spelen op de lange termijn, om te zorgen dat jouw bedrijf niet alleen nu maar ook over vijf jaar nog succesvol is.

Het verzamelen van deze marktinformatie is erg tijdsintensief. Daarnaast heb je door een overvolle agenda weinig tijd om zelf op onderzoek uit te gaan. BouwKennis helpt je hierbij en verzamelt de informatie die je nodig hebt om up-to-date te blijven.

Wij bieden onder andere:

  • Inzicht in de macro-ontwikkelingen, consument, bouwconjunctuur en verwachtingen in onze managementsamenvatting.
  • Een overzicht van de bouwcijfers: van bouwproductie- tot aan woningmarktcijfers.
  • Inzicht in onze woning- en utiliteitsbouwprognoses
  • Inzicht in het netwerk van BouwKennis

BouwKennis helpt bij het funderen van je beslissingen. Meer weten? Bel met 010 206 69 96 of laat hier je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen.[/col][col size=”1/3″]Selecteer een geldig formulier[/col]