Home » Verkoop

Verkoop

[col size = “2/3”]1415055_63258558Inzicht krijgen in de klant is voor iedere organisatie onmisbaar. Zo is het voor een salesmanager van belang om te weten hoe de klant zich oriënteert, welke kanalen hij gebruikt en hoe hij beslist. Het begint met te weten waarop de klant zit te wachten en waar je hem kunt vinden. BouwKennis helpt je hierbij!

Uitdagingen

De grootste uitdaging voor veel organisaties in de bouwsector zit met name in het werven van nieuwe klanten, het onder de aandacht brengen van producten en het behouden van klanten. Ook zal het nog niet meevallen om de omzet te verhogen.
Hoe kun je ervoor zorgen dat je meer gaat verkopen en dat de omzet stijgt? En hoe kun je klanten toch behouden? Ben je op dit moment bezig met deze vragen en wil je je sales optimaliseren? Dan is het verkrijgen van inzicht in deze kwesties van groot belang.

De grootste marketinguitdagingen

De oplossing

Salesmanagers benaderen BouwKennis regelmatig met dit soort vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met grote merken in de bouwsector zijn wij expert in het vinden van oplossingen voor marketingvraagstukken in de bouw. Maar hoe kunnen wij je dan helpen?

Wij helpen je met:

  • Het oriëntatieproces: hoe oriënteren klanten zich en welke kanalen worden gebruikt?
  • Het beslissingstraject: op welke wijze beslissen klanten?
  • Het koopproces: hoe gaan klanten uiteindelijk over tot de daadwerkelijke aankoop van producten?

Met de informatie van BouwKennis vergroot je het rendement voor de gehele verkooporganisatie. Meer weten? Bel direct met 010 206 69 96 of laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en wij nemen contact met je op.[/col][col size=”1/3″]Selecteer een geldig formulier[/col]